A termék víziója
Szenvedélyünk a minőség!
Frissesség, energia, szeretet.
Olyan kimunkált technológiával készre sütött termékeket kínálunk frissen és forrón, amelyek kiváló, válogatott, minőségi alapanyagokból készülnek, megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelményeknek, és mind ízükben, mind állagukban, mind formavilágukban egyedi, megkülönböztető jegyekben gazdag repertoár tagjai. A termékeket a vásárlók előtt, eladótéri látványpékségeinkben készítjük el, és a sokat tesztelt, szabályozott munkafolyamatok garanciát jelentenek a mindig kiszámítható, megbízható, állandóan magasan jegyzett minőségre.
A termék küldetése
Gyorsan, forrón, ízletesen!
A Fornetti a termékeivel elsősorban azoknak nyújt segítséget a mindennapi étkezések megoldásában, akik gyorsan szeretnének kiszámítható, állandóan magas színvonalon készült, minőségi élelmiszerekhez, jelen esetben péksüteményekhez hozzájutni. Mivel a termékek fejlesztése folyamatos, a fogyasztó időben és idővel folyamatosan bővülő kínálatban, mindig friss, eredeti receptek alapján készült termékekkel találkozik, amelyek mindenben megfelelnek a korszerű élelmiszerek iránt támasztott követelményeknek és igényeknek. A Fornetti termékei azoknak készülnek, akik szeretik az ízletes, könnyen fogyasztható, mindig azonos minőségben készült péksüteményeket, amelyek beszerzéséhez nem szükséges a tolerálhatónál nagyobb idő-, energia- és pénzügyi befektetés.
A termék értékei
Kövesd nyomon fejlesztéseinket!
A Fornetti által gyártott termékek olyan jellemzőkkel bírnak, amelyek karakteresen megkülönböztetik azokat a vetélytársak produktumaitól. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Fornetti több mint húsz éve foglalkozik pékáruk gyártásával és forgalmazásával, és üzletpolitikájának megfelelően a tapasztalatait újabb és újabb termékek előállítására használja fel. A folyamatos innováció, a megújulás segítségével a repertoár egyaránt büszkélkedhet a bevált, megszokott, magas színvonalú, valamint az újszerűséget jelentő termékekkel.
A Fornetti termékek legfőbb értékei:
KIEMELKEDŐ MINŐSÉG
A Fornetti termékei válogatott, kiváló alapanyagokból készülnek. Ebben a vállalat nem köt kompromisszumot: csak olyan alapanyagokat használ fel, amelyek rendszeres tesztelések és ellenőrzések során bizonyítottak/bizonyítanak, és megfelelő alapot adnak arra, hogy az alapanyagokból folyamatosan kiváló minőségű termékek készüljenek.
FONTOS! Az alapanyagaink nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket. Ezen túlmenően a Fornetti IFS Food és FSSC 22000 nemzetközileg elfogadott tanúsítványokkal rendelkezik, és csak olyan beszállítóktól vesz át árut, amelyek szintén rendelkeznek ezekkel a tanúsítványokkal. A alapanyagok – mielőtt az üzembe kerülnének – mikrobiológiai vizsgálatokon esnek át; az elsődleges csomagolóanyag levétele után steril műanyag raklapon kerülnek az üzembe. A válogatott, ellenőrzött alapanyagokból készült termékek később olyan technológiai eljárásokon mennek keresztül, amelyek növelik a hozzáadott értéket, így a késztermék mindig azonos színvonalon, magas minőségben kerül a fogyasztókhoz.
MEGBÍZHATÓSÁG, KISZÁMÍTHATÓSÁG
A termékek sztenderdizálása lehetővé teszi, hogy a Fornetti termékeinek minősége az összes Fornetti-ponton ugyanolyan magas színvonalú legyen. A cég szabályrendszere szigorúan meghatározza egy-egy termék elkészítési módját, amely garanciát jelent arra, hogy bárhol, bármikor ugyanazokkal a paraméterekkel készült termékekkel találkozunk. A szabályrendszer nem engedi a változtatásokat, az eltéréseket; a Fornetti termékei egységesen, mindig az adott, előre meghatározott termékjellemzőkkel kerülnek a piacra, a reprodukálhatóság minden körülmények között biztosított.
MEGÚJULÁS, KREATIVITÁS
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Fornetti időről időre újabb termékekkel frissíti kínálatát. A fejlesztések célja a meglévő termékek minőségének folyamatos javításán túl az új ízek, formák megtalálása és azok piaci megmérettetése. A Fornetti nemcsak követi, hanem teremti is a trendeket: a fejlesztési tevékenység új, eddig nem ismert péksüteményeket eredményez. A kreativitásnak semmi sem szab gátat: a cég fejlesztői olyan kombinációkkal, technológiákkal kísérleteznek, amelyek tovább erősítik a cég piaci jelenlétét. A kulcs a vásárlói igények pontos ismeretében rejtezik: a Fornetti – igazodva a vásárlók által megfogalmazott elvárásokhoz – olyan termékeket dob piacra, amelyek megfelelnek a folyton változó kívánalmaknak.
TUDATOSSÁG (tervszerűség, pontosság, precizitás)
A Fornetti által gondozott és folyamatosan fejlesztett termékcsaládok csak abban az esetben lehetnek sikeresek a piacon, ha azok megfelelnek a vásárlói igényeknek. Ez csak abban az esetben érhető el, ha a Fornetti tudatos, pontos és precíz útmutatásokat ad a termékek elkészüléséhez, amelyek egyedülálló élményt adnak a vásárlóknak.
A szabályozott rendszerre azért van szükség, hogy a Fornetti partnerei időtől és helytől függetlenül, betartva a szükséges előírásokat, ugyanolyan ízű, állagú, formájú termékeket reprodukáljanak. Ki kell emelnünk, hogy a fejlesztéseknek nemcsak az újdonságok létrehozása a célja, hanem az olyan metodikák (értsd: elkészítési ajánlások) kifejlesztése is, amelyek segítségével az újdonságok a Fornetti-pontokon előállíthatóak. Vagyis egy-egy új termék fejlesztésekor annak rendszerszintű kezelhetőségét is szem előtt kell tartani.
FELELŐSSÉG
A Fornetti felelősséget vállal a termékeiért. Garantálja, hogy azok mindig a legszigorúbb élelmiszer-, minőségbiztosítási feltételeknek megfelelő módon állítja elő, különös tekintettel a felhasznált alapanyagokra, valamint a késztermékeket produkáló technológiai eljárásokra. Ezen felül a felelősség tetten érhető a termékportfólió összeállításában is: a cég tudatosan igyekszik olyan termékeket is piacra juttatni, amelyek megfelelnek az egyre nagyobb teret magának kívánó egészségtudatos igényeknek. Ennek jegyében a cég már 2007-től transzzsírsav-mentes margarint használ, amiben sem aroma, sem színezék sincs, a fagyasztás révén a termékeknek nincs tartósítószer- tartalma, és a példa kedvéért azt is megemlítjük, hogy termékeinkhez olyan szag- és ízmentes lisztet használunk, amelynek DON toxin szintje a bébiételek kategóriájába sorolódik.