News
Ritmusban vagyunk2023. 01. 13., Friday, 10:00
A Fornetti nem hagyja ki a legjelentősebb futóeseményeket
A Fornetti mostanában gyakran használt szlogenje, miszerint „Sportot űzünk az egészségből”, valóságos tartalommal megtöltött életforma a cégen belül. Lássuk a bizonyítékokat!
– Az évet januárban a kecskeméti V. Violin Maraton Jótékonysági Futóversennyel indítottuk, majd márciusban a nagyszabású Telekom Vivicittá Félmaratonon is részt vettünk Budapesten, ahol megjelentünk a food truckunkkal is. Szép számmal neveztek erre a versenyre a kollégák. Németh Tibor és Papné Kovács Anikó csapatban indult, hét fornettis munkatárs pedig egyéniben: Parádi Róbert, Szigeti László és Maróti Dániel félmaratont futott, Lencsés Sándor, Halász Emese, Kutnyák Attila, Bús Krisztina a 10 kilométert vállalta be. A II. Helvécia Futást is támogattuk, tavasszal pedig több kisebb futóversenyen is megtalálták termékeinket a futók, mint például a Fogyatékos Országos Mezei Futóbajnokságon Pomázon, a Cerbona Félmaratonon Székesfehérváron, a tokaji Extreme Trail akadály- és terepfutáson, illetve Celldömölkön is, a Vulcanrunon – mesélt a futóversenyekről Szölösi-Hargitai Ágnes marketingkoordinátor.
A nyáregyházi akadályfutáson, a Brutálfutás 11.0-n is felállította a Fornetti a mozgó üzletét, ahol többek között Maróti Dániel beszerzési igazgató is teljesítette a kemény távot. Júliusban a Hősök terére, a 28. K&H Mozdulj! Futóestre gurulhatott be a food truck, majd hazatért, és a szomszédos nagyközségbe, a ballószögi Nyakvágó Félmaratonra látogatott el.
– Az év másik nagy rendezvényét, a Wizz Air Budapest Félmaratont idén is nagy siker övezte, szeptemberben több kollégánk is felhúzta a futócipőt, akik közül öten (Parádi Róbert, Szigeti László, Bugyik Zsuzsanna, Bús Krisztina és Halász Emese) félmaraton távot teljesítettek, Lencsés Sándor és Enyedi Miklós pedig a 21 kilométeres váltóban indult. Idén egy számunkra új futóversennyel zártuk az évet szeptember végén, az 5. Wizz Air Debrecen Airport Runnal – mondta el a marketingkoordinátor, megemlítve azt is, hogy a Brutálfutás 11.0 volt az első rendezvény, ahol már nemcsak a helyben sütött pékáruszortimentet kínálták a food truckból, hanem a grill snacket is.