Hírek
Változások az ügyvezetői pozícióban

Az ARYZTA AG kötelékében töltött nyolc év után Balthas Klein, a Fornetti Csoport operatív és adminisztratív ügyvezető igazgatója úgy döntött, hogy a jövőben az ARYZTA-n kívül keres új kihívásokat. Az anyavállalat a Fornetti Csoport megnevezett ügyvezető igazgatói teendőinek ellátására Bánhidi Attila kereskedelmi és marketing igazgatót kérte fel.

Balthas Klein fontos szerepet játszott a Fornetti megvásárlási, integrációs és fejlesztési folyamataiban, valamint abban is, hogy az utóbbi hónapokban sikeresen lezajlott a Fornetti Csoport irányításának átadása a helyi menedzsmentnek; A nevéhez fűződik az ARYZTA görögországi leányvállalatának alapítása is.

A Balthas Klein távozását követő hónapokban Bánhidi Attila, kereskedelmi és marketing ügyvezető igazgató lesz a megnevezett ügyvezető igazgató, Kovács Zoltán pénzügyi ügyvezető és Herczeg István operatív ügyvezető támogatásával – szól az anyacég tájékoztatása.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.