Hírek
Lassan hagyománnyá válik, hogy részt veszünk az immár XXVI. alkalommal megrendezett Turisztikai évad

A Fornetti Gastro az idén is képviseltette magát a XXVI. Turisztikai Évadnyitó Gálán február elején, a Budapesti Kongresszusi Központban.

A turisztikai, idegenforgalmi szakma évadnyitó fogadása és díjátadó gálája a magyarországi turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van, és a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát. Az idei esemény szakmai komolyságát jól mutatja, hogy mintegy 1200 idegenforgalmi szakember vett részt a díjátadón, de partner nélkül. Ez ugyanis nem társasági összejövetel, sokkal inkább komoly, lobbitevékenységre és kapcsolatépítésre irányuló szakmai presztízsesemény.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.