Hírek
Internorga kiállítás Hamburgban

Márciusban az Aryzta Food Solution meghívására kiállítóként vett részt a Fornetti a hamburgi Internorga nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon és konferencián. Európa egyik legrangosabb gasztronómiai bemutatója olyan szakmai esemény, ahol élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, valamint csomagolóipari kiállítók mutathatják be innovációikat, termékeiket és szolgáltatásaikat.

Az idei rendezvényen több mint 1300 kiállító és közel százezer látogató jelent meg. a Fornetti saját franchise-, illetve retailaktualitásait, valamint az elmúlt egy év termékújdonságait helyezte polcra, összesen 16 terméket. A delegáció sikeresnek értékelte a kiállítást, elmondásuk szerint több érdeklődővel kerültek közelebbi kapcsolatba, és talán az új piacnyitás felé is tettek néhány lépést.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.