Hírek
Gyakornoki program

Egy igazán sikeres program - Négy hónap alatt bizonyíthatnak a tanulók

A Fornetti gyakornoki programja már három éves múltra tekint vissza. A középfokú iskolák növendékei négy hónapig dolgoznak a Fornettinél, határozott idejű munkaszerződéssel, rendes fizetésért. És ha minden stimmel, jöhet a teljes értékű munkavégzés.

A 2018-as évben a gyakornoki program már kiegészült pályázati tanácsadással is, amelynek során a Fornetti HR-munkatársai a munka világába belépő fiatalok számára adnak hasznos tanácsokat munkára való jelentkezésük, önéletrajzuk összeállításához, az állásinterjúkra való felkészüléshez. Ha a kiválasztott gyakornokok sikeresen teljesítik a próbaidőt, a cég ajánlatot tesz határozatlan idejű munkaszerződésre.

A felméréstől a beruházásig

– Ha a Fornetti építeni vagy felújítani akar egy üzletet, akkor a kereskedelmi osztály megkeresi a boltépítési osztályt, azon belül minket, a boltfelmérőket, hogy mérjük fel az adott üzletet, helyiséget vagy annak egy részét, ahová péksarkot kell felépíteni. Ha ez megtörténik, rajzokat és fényképeket készítek, amiket körbeküldök a bolttervezőknek, kreatív- és a kereskedelmi osztálynak. Készül egy végleges terv, amit ha elfogadnak, akkor kezdődhet a gyártás. Később a beépítést, a kivitelezést is én vezetem.  – Részletezte munkáját Polyák Milán

„A 2016-os év 12 hónapos programját követő esztendőben szervezett 4 hónapos gyakornoki program után a pályakezdőként nálunk munkába álló öt fiatal közül hárman továbbra is a vállalatnál dolgoznak. A 2017-es 4 hónapos gyakornoki program során pedig építész technikusi végzettséggel két fiatal találta meg a helyét a bolttervező, illetve boltépítő csapatban, valamint egy toldis diák csatlakozott a termelési csoporthoz.” - mesélt a program elmúlt kétéves eredményeiről Halász Emese HR-igazgató.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.