Hírek
Fornetti Fesztiválok

- Fornetti-vakáció fesztiválüzemmódban -

Ha nyár, akkor fesztivál, és ha fesztivál, akkor Fornetti roadshow. Ahogy tavaly, úgy idén is felültünk a buli szerelvényre, és jártunk sportos napokon, terápiás táborban és sok-sok könnyűzenei fesztiválon. Most felidézzük az élményekben gazdag kalandozásunkat.

A nyarat és a fesztiválszezont sportosan kezdte a Fornetti, hiszen idén sem akartuk kihagyni Kecskemét legnagyobb sporteseményét a Malom Központ szervezésében megvalósult Mozdulj Ki Kecskemét nevű rendezvényt. Majd a sportos nap fáradalmait és az izomlázat kipihenve egy különleges, harcos hétvégére látogatott el a Fornetti csapata. Kunszálláson már ötödik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivált. Itt szinte az élő történelembe csöppentünk, világháborús gépmadarak, járművek, fegyverek és hadi játékok közé. A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Terápiás nyári táborokat szervez a Bátor Tábor Alapítvány, felemelő és megindító részese lenni egy ilyen nemes kezdeményezésnek. Június közepén a vizsgazáró utáni első hétvégén együtt bulizhattunk az egyetemistákkal Alsóörsön a Közgáz Évzáró Fesztiválon.

Balaton-part, napsütés, buli éjjel-nappal, jó társaság… mi más kell még ahhoz, hogy megkezdjük a fesztiválszezont a fiatalokkal? Egy rövid regenerálódást követően hazatértünk a Barackpálinka és Borfesziválra Kecskemétre és egy hétig olyan gazdag programkínálatot szolgáltak fel a szervezők, amivel egész évre jól lakhattunk volna. Csakhogy a Fornetti kulturális étvágya csillapíthatatlan, így július 1-jén már a Csiperó Fesztiválon „kóstolgattuk” a nemzetek hagyományait. A Csiperó egy nemzetközi gyermek- és ifjúsági találkozó Kecskeméten, ahová főként Európa, de a világ más országaiból is érkeznek gyermekcsoportok, amelyek saját kulturális hagyományaikat mutatják be, néptánc, népzene és egyéb mozgásos, zenei műsoraik, színielőadásaik segítségével. Persze a koncertek, a játékos programok és a bulik sem maradtak el.  Közben ellátogattunk a szomszédba is.

Románia legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljára a NeverSea-re Konstanciába, a Fekete-tenger partjára utazott a Fornetti roadshow.  Innen pedig irány Velence... na nem Olaszország, hanem a Velencei-tó partja, az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Hat nap a nyár közepén, a tóparton és buli, buli, buli minden szinten.

Egy rövid lélegzetvétel után Duna-parti piknik következett mielőtt tovább robogtunk volna az újabb egyetemista dzsemborira. A Bajai Halászlé Fesztiválra. Majd Debrecen következett, a Campus Fesztivál, ahol az egyik külföldi sztárfellépő a Scooter volt, a 90-es évek népszerű német bandája. Debrecenből pedig irány Mezőtúr, az East Fest, ami strand, nyaralás és buli egyben. Egy fesztivál keleten, ahonnan természetesen a Fornetti sem hiányozhatott. És akkor ugrás Erdélybe, Kolozsvárra, ahol Románia legnagyobb könnyűzenei fesztiválját, az Untold Festet rendezték meg.  

Hazatértünk újra, de nem pihenni, hanem a Hírös7 azaz a Hírös Hét Fesztiválra, ahol még kecsketejivó versenyt és kecskeszépség versenyt is láthattunk.  A nyárvég utolsó zenei fesztiválját a szomszéd megyeszékhelyen rendezik, Szegeden. Ráadásul idén az 50. évfordulóját ünnepelte a fesztivál, Magyarország legöregebb könnyűzenei találkozója, a Szegedi Ifjúsági Napok. Naná, hogy ott volt a helyünk! Augusztus utolsó napján ezúttal a Mária-völgyben látogattuk meg a Bátor Tábor fiatal kalandozóit. A 2018-as fesztiválszezont és a nyarat a BME Egyetemi Napokkal zártuk. Találkozunk 2019-ben is, kultúrában, sportban és szórakozásban is hasonlóan gazdag évet szeretnénk, mint amilyen a 2018-as esztendő volt.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.