Hírek
Együtt vezetnek

A Fornetti is támogatja Szabó Zsolt Dávid autóversenyzői karrierjét

Együttműködési megállapodást kötött Szabó Zsolt Dávid autóversenyző és a Fornetti. A cég jóvoltából Zsolt követői mostantól közelebbről is megismerhetik a tehetséges sportoló mindennapjait.

„Hatalmas büszkeség számunkra, hogy bejelenthetjük, hogy közös útra lépünk Magyarország legnagyobb és legsikeresebb pékipari vállalatával, a Fornettivel”

– jelentette be Szabó Zsolt Dávid, aki az idei szezont egyetemi tanulmányai miatt kihagyta, és jelenleg arra készül, hogy minél jobb állapotban térhessen vissza a versenypályára.

A magyarországi piacvezető pékipari vállalat termékeit naponta közel egymillió ember fogyasztja – az Aryzta AG tulajdonában lévő cégnek mostantól Szabó Zsolt Dávid lesz a sportolói arca.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a versenyző, mind pedig a cég közösségi platformjain rendszeresen elérhetőek lesznek olyan tartalmak, amelyek Szabó Zsolt Dávid mindennapjairól, autóversenyzői karrierjéről, a Fornettivel végzett közös munka részleteiről szólnak.

   

„Boldog vagyok, hogy a Fornetti engem választott a megtisztelő feladatra. Ez azt jelenti, hogy jó úton haladok, és megfelelő értékrenddel rendelkezem ahhoz, hogy betöltsek egy ilyen szerepkört. Örülök, hogy a jövőbeli sikereimmel népszerűsíthetem a márkát. Számos tervünk és ötletünk van, hogy miként lehetne minél eredményesebb az előttünk álló időszak. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy megfeleljek ennek a kihívásnak – szögezte le a 23 éves versenyző.

A Fornetti mindig is fontosnak tartotta a hazai tehetségek kiemelését, ezért döntöttek Szabó Zsolt Dávid támogatása mellett.

A cég szándékai szerint Zsolt a következő időszakban több kommunikációs és karitatív projektben is főszerepet játszhat, és a Fornettinél abban is bíznak, hogy az együttműködésük során számos sportsikert könyvelhet majd el a miskolci versenyző.

Örömteli fejlemény: a hétvégén rendezték meg a TCR Europe ötödik versenyhétvégéjét Oschesleben-ben. Szabó Zsolt Michelisz Norbert csapatának újoncaként a M1RA csapatban bizonyított: a 21. helyről rajtolva 8. lett az első futamon, amivel 15 pontot szerzett az első versenyén.

A második futamon öt helyezést javítva, a 16. helyen végzett.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.