Hírek
A Fornetti-hálózat Cipruson is megkezdte terjeszkedését!

Bociort Doris, Fornetti Románia marketing koordinátora és közkapcsolatokért felelős menedzsere büszkén számol be a cég egyik legújabb nemzetközi sikeréről, melynek során a Fornetti-hálózat immár Cipruson is megkezdte terjeszkedését.

„A kölcsönös előnyökkel járó együttműködés kezdete egy 2016-os kiállításig vezethető vissza, ahol a ciprusi partner kereste meg a Fornettit, és az első találkozástól a szerződés aláírásáig mindössze 3 hónap telt el.

- A projektet nagyon gondosan építettük fel. Tudtuk, hogy a ciprusi termékportfólióban nem lehet majd a teljes hazai áruválasztékot biztosítani, ezért eszerint alakítottuk az ottani marketingcélokat is. Egy új ország megjelenése a cégcsoport életében egyértelmű siker; úgy tűnik, hogy a Fornetti növekedésének egy idegen környezet sem állíthatja útját. Amikor megjelentünk, nyomban létrehoztuk az online felületeket is, a weboldalt és a közösségimédia-portfóliót. Érdekességként jegyzem meg, hogy a ciprusi honlap menüsorában egy külön menüponttal létrehoztuk az online rendelés lehetőségét is. A ciprusi marketingkampányaink tervezése során mindig különös gondot fordítunk az ottani nemzeti ünnepekre és az ország lakóit érintő plusz információkra” – mondta el lapunknak Doris Bociort 

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.